Varsle upassende innhold

Vin og sjokolade er bra for deg, og hjelper deg ned i vekt

{
}

 TAGS:undefined

Det er ikke første gang vi publiserer informasjon om fordelene ved å inkludere vin i kosten for å gå ned i vekt. Med operasjon bikini hengende over seg, er det mange mennesker som velger å gå på diett, men hvorfor måtte gi slipp på ulike matvarer og drikker?

Tilsynelatende trenger en ikke det, fordi ifølge professor Tim Spector, fra Kings College London, er det to matvarer som kan anses unødvendig å unngå under en diett: vin og sjokolade. Ifølge Spector, trenger disse ikke å elimineres under dietter fordi de hjelper i prosessen med vekttap og spesielt med å holde vekten på både mellomlang og lang sikt.

Ifølge ham, blant de matvarer som hjelper aktivere god fordøyelse og fremme replikering av sunne tarmbakterier finner en ost, vin og sjokolade.

Professoren sier at hemmeligheten til et godt kosthold ikke er å telle kalorier, men i å være bevisst hvilke bakterier vi har i fordøyelsessystemet vårt. Og vin, for eksempel, hjelper til å dyrke sunne bakterier som tillater oss å passe vekten. Et rikt og variert kosthold er grunnlaget for å føle seg bra og holde seg slank. Og Professor forkynner dette eksempelet ved å si at "jo mer variasjon av matvarer jo mer variasjon av mikrober har i kroppen vår og jo sunnere vi vil være."

Tim Spector forklarer at dagens folk flest bruker mindre enn 20 separate typer mat og mange, om ikke de fleste, er kunstig raffinert. Alt dette førte ham til å undersøke forbruket av disse produktene, og om det kan være grunne til at mange ikke går ned i vekt. Hans sønn ble lånt til forskningsprosjektet og over en periode på 10 dager spiste han bare mat fra McDonalds. Som en hovedkonklusjon, foruten forklart ovenfor, viste det seg at i løpet disse ti dagene, hadde sønnen mistet 40% av sin naturlige bakterieflora.

 TAGS:Macán Clásico 2012Macán Clásico 2012

Macán Clásico 2012

 

 

 TAGS:Domaine de Chevalier 2011Domaine de Chevalier 2011

Domaine de Chevalier 2011

 

 

{
}

Legg igjen en kommentar Vin og sjokolade er bra for deg, og hjelper deg ned i vekt

Logg på OboLog , eller lage gratis blogg hvis du ikke er registrert .

User avatar Your name