Varsle upassende innhold

Vin for å overkomme alkoholisme: er det mulig?

{
}

 TAGS:undefined

Totalavhold har alltid vært forutsetningen for å overvinne alkoholavhengighet. Men i Ottawa, Canada, har et senter for hjemløse gjennomført et rehabiliteringsprogram som inkluderer vin som en del av behandlingen.

Programmet, som nylig ble nevnt på sciencepost.fr en franske publikasjon og også på nettsiden til BBC www.bbc.com, kalt Managed Alkohol Program - program regulert alkohol - MAP. Programmet ble dannet i 2001 av til to frivillige organisasjoner - Good Hope - og - Ottawa Inner City Health - Grovt sett er det å gi ca 50 personer som deltar i programmet  140 ml hvitvin hver en og en halv time mellom 07:30 til 21:30, med sikte på å redusere forbruk og en i et kontrollert miljø.

Som det fremgår av en av direktørene i sykehuset i Ottawa, Dr. Jeff Turnbull, etablering av dette programmet ble til med - ideen om at hvis vi kunne stabilisere galskapen i sitt liv, og dermed alle konsekvenser som følge av jakten på alkohol, ville vi kanskje oppnå å forbedre din mentale helse, redusere alkoholavhengighet og fysiske sykdommer -

Programmet ble lansert i 2001 på et senter for hjemløse og allerede i 2010 flyttet det til Oaks sentrum, med permanent opphold. De tilbyr omsorg og behandling til mennesker som har levd på gata. Selv om gjennomføringen ikke var lett, det er et program som genererer kontroverser, så uttales det på høyere hold at det har spart byen for millioner av dollar ved å redusere nødanrop, sykehus nødetatene. Og også redusert politiets arbeid og medisinske tjenester. "

For Dr. Turnbull er det også avhold som er det ideelle. Men det er ikke alltid mulig eller gjennomførbart, her kan vi tilby noe - i midten - som gir en viss form for stabilitet og en rimelig levestandard.

{
}
{
}

Legg igjen en kommentar Vin for å overkomme alkoholisme: er det mulig?

Logg på OboLog , eller lage gratis blogg hvis du ikke er registrert .

User avatar Your name