Varsle upassende innhold

Gode kombinasjoner med Rosévin

{
}

 TAGS:undefined

Om sommeren har en lyst på en rosevin ved sjøen. Frisk, med karisma og fruktaromaer. De beste rosevinene kan kombineres med flere ulike matvarer, her nevner vi noen av dem.

Rosevin og kjøtt

Selv om denne vinen passer perfekt med fisk, så passer den også bra med kjøtt. Det er derfor den anbefales til både pølser og rødt kjøtt, spesielt hvis det er av den litt sterkere rosevintypen som er mer intens i smak og farge.

Svinekjøtt er tilrådelig å kombinere med rosevin som er laget av Monastrell druen. Den fruktige smaken av rosevin går bra med grillede ribbein og andre typer grillet kjøtt.

Skalldyr

Den lyseste rosevinen er perfekt sammen med sjømat. Spesielt bra de er de som smaker lett med aroma av frukt, fordi de hever smaken av den meste innen sjømat.

Fisk

I tillegg til hvit, er rosevin en av de beste sammen med alle typer fisk, spesielt hvit fisk.

Ost

Rosevin og ost er to gode allierte. Det anbefales sammen med geitost, camembert eller brie, vinen og osten vil fremheve hvordan de begge smaker.

Med pasta eller salater

Lette sommerretter, som salater, pasta og ris, passer perfekt med rosevin fordi de har en unik mykhet og friskhet som gjør rettene er bedre.

Frukt

Til desserter er de også veldig gode, og går godt sammen med frukt.

Toskanske roseviner serveres med pasta og forretter som crostini, tostas ledsaget av tomat eller pate. Rosevin fra Australia passer til noe mildere oster mens Spania rosevin passer bra med fisk og noen kjøttsorter.

Rosevin er best servert kald, men ikke for nedkjølt, vi bør ta hensyn til temperaturen. Den bør serveres ved en temperatur som ligger i mellom hvitvin og rødvin.

 TAGS:Miraval Rosé 2015Miraval Rosé 2015

Miraval Rosé 2015

 

 

 TAGS:Minuty Prestige Rosé 2015Minuty Prestige Rosé 2015

Minuty Prestige Rosé 2015

{
}

Legg igjen en kommentar Gode kombinasjoner med Rosévin

Logg på OboLog , eller lage gratis blogg hvis du ikke er registrert .

User avatar Your name