Varsle upassende innhold

Vinsmaking på Uvinum blogg

3/03/2017

Fire myter om rosé vin

Rosé er en drink med lang tradisjon i mange deler av verden, som i Frankrike, der den er meget godt verdsatt. Faktisk, er historikere enige om at det var rosévin som ble foretrukket før i tiden for sin særegne og slående farge. Det er mange slag rosévin av svært god kvalitet, og du kan nyte den som en god rød. Enten det er med venner eller det er med familien din....

30/09/2016

Vinregionene i Tyskland (III/III)

Tyskland sin vindyrkning okkuperer svært ulike områder, og områder med landskap som har flott billedlig skjønnhet. Det er vel verdt å bli kjent med de forskjellige vindistriktene og lære om de forskjellige vinene. Vi ser på nye områder i denne tredje artikkelen for å finne flere varianter av druer og vin.

Mittelrhein

Selv om regionen er liten av størrelse,...

23/09/2016

Vinregionene i Tyskland (II/III)

Takket være sine mange kontraster i temperatur, består Tyskland av veldig varierte vindistrikter som igjen gir opphav til både røde og hvite viner. Etter å ha sett på noen av disse områdene i den første artikkelen vil vi i denne i denne andre artikkelen se på flere områder for vindyrking i Tyskland.

Franken eller Frankenområde

Dette stedet dekker 6040 hektar...

19/08/2016

5 tips til hvordan å nyte hedonistisk vinsmaking

Maksimal sensorisk nytelse står i sentrum i den nye turismen og gastronomien. Den søker å gi glede gjennom mat og drikke, for å få en maksimal følelse av velvære. Så når vi snakker om hedonistisk vinsmaking gir de denne sammensatte nytelsen når man inntar, for eksempel vin.

I godt selskap. For en hedonistisk vinsmaking må en være i godt selskap,...

29/07/2016

7 barer i London hvor en kan nyte god vin

London er en av de mest multikulturelle byene i verden, og tilbyr barer og restauranter i alle disipliner. I tillegg til øl, bør du vite at i London finnes god vin i mangfold, og dette takket være at produsenter fra hele verden gjør deres viner tilgjengelig på flere utesteder i metropolen. Så hvis du reiser til London eller bor der, anbefaler vi at du tar turen ...

5/02/2016

12 vinmuseer hvor hikken kan ligge på lur

Museer er til for å spre kultur, og hvis du liker kultur, og i tillegg er en vinelsker, kan du tilfredstille begge lidenskaper i et museum dedikert til vin. Her vil vi dele med deg noen av de viktigste vinmuseene i i verden, de som har klart representere og å bevare vinarven i sine land. De har blitt gruppert av magasinet The Drinks Business.

1. Handels og vinmuseet,...