Varsle upassende innhold

Riesling på Uvinum blogg

10/03/2017

Hvordan kombinere vin og frukt uten å mislykkes

Hvis du er en vinelsker som alle oss her, liker du sikkert å drikke det mens du nyter din favoritt mat eller snack. Og som em perfekt kombinasjon til de varme dagene, tenkte vi foreslå frukt og vin, et veldig godt og sunt alternativ.

Generelt sett er lys, søt og fruktig vin god til å kombineres dine favorittfrukter. Det anbefales også at du tester kombinasjoner og...

30/09/2016

Vinregionene i Tyskland (III/III)

Tyskland sin vindyrkning okkuperer svært ulike områder, og områder med landskap som har flott billedlig skjønnhet. Det er vel verdt å bli kjent med de forskjellige vindistriktene og lære om de forskjellige vinene. Vi ser på nye områder i denne tredje artikkelen for å finne flere varianter av druer og vin.

Mittelrhein

Selv om regionen er liten av størrelse,...

23/09/2016

Vinregionene i Tyskland (II/III)

Takket være sine mange kontraster i temperatur, består Tyskland av veldig varierte vindistrikter som igjen gir opphav til både røde og hvite viner. Etter å ha sett på noen av disse områdene i den første artikkelen vil vi i denne i denne andre artikkelen se på flere områder for vindyrking i Tyskland.

Franken eller Frankenområde

Dette stedet dekker 6040 hektar...

16/09/2016

Vinregionene i Tyskland (I/III)

Tysk vin har en lang tradisjon og er stadig voksende på verdensmarkedet innen vin. For å forstå deres kvaliteter, er det nødvendig å vite hvilke de største vindistriktene i Tyskland er.

Områdene er delt inn i 13 deler med en gjennomsnittlig størrelse på 100 000 hektar og de aller fleste er konsentrert i den sør og sørvestlige delen, gitt at de har bedre...

22/04/2016

Ulastelige kombinasjoner med røykelaks

Når man tenker på tilbehør til røykeaks, tenker man ofte på musserende vin som cava eller shampagne. Men det er faktisk mange drikkevarer som passer veldig godt til røykelaks. Både av vin, øl og brennevin, finnes det flere muligheter: det er bare et spørsmål om å legge til side sin vanlige skikk, og gå inn for å prøve noe nytt.

Vin Sancerre,...

23/10/2015

Hvor lenge kan man oppbevare en hvit vin?

Å bevare så mye av en hvit vin som mulig, finnes det noen funksjoner som trenger å bli identifiset i den ideelle lagring og timing av forbrukerens tid. Noen av dem er surhet og sukker.

Hvite viner, som rødt, kan lagres i flere år. Men vi må ta hensyn til det naturlige og kvaliteten for optimal lagring.

Hvitvin lagring avhenger av når de treffer markedet og ...