Varsle upassende innhold

Drikke på Uvinum blogg

11/12/2015

Hvordan kombinere håndverket øl ?

I de senere årene, de håndverkete øllene lever søte øyeblikk å utforsker tusen smaker på en gang. Toast, med mest bitter eller kløe med et poeng av smaker, den mest lyse eller svarte. Uansett vilken håndverket øl må den kombineres riktig, og det er ikke alltid lett, særlig for de øl vi vanligvis gjør hjemme. For typiske arabiske eller krydret mat, ...

4/12/2015

10 råd for et sunt kosthold

Å spise sunt er ikke synonymt med å følge en diett. Det å ha et variert kosthold, som inneholder frukt og grønnsaker, samt noen gode vaner kan være den beste måten å oppnå et sunt kosthold på.

Gjennom rådene fra Dr. Jesús Román, ernæringsekspert, og fra firmaet La Nevera Roja, deler vi i dag noen råd om kosthold. Rådene fra ernæringseksperten og...

20/11/2015

Sake, en drikk med en helt egen karakter

Sake er en Japansk likør som fremstilles av gjæret ris. Den inneholder normalt mellom 14 og 16 prosent alkohol.

Under gjæringsprosessen av risen omdannes glukose til alkohol. For lenger gjæringstid, må større menge glukose tilsettes.

En av typene sake som finnes heter Mirin. Den er ekstra søt, og har en tykk konsitens. Den gjæres over lengre tid, og brukes for ...

30/10/2015

En magisk plugg som kan kjenne statusen på drikken

Fremskritt i gjeldende teknologi har gjort nytte i mange fasetter av hverdagen, og gir løsninger på de mest grunnleggende husarbeid og denne gangen har det utviklet en kork som kjenner statusen til drinker.

I sektoren av mat og drikke er evolusjon ikke begrenset til å holde smaker eller organoleptiske egenskaper lengere, men dekker også innen emballasje for å...

9/10/2015

Rense sulfitter i vinen er allerede mulig

Ullo er et verktøy som lar deg filtrere sulfitter lagt til vin: dermed tilbake til sin tilstand og den naturlige smaken til den tid man skal drikke.

For å forstå betydningen av den foreliggende oppfinnelse, skal det minnes om at sulfitter er antioksidanter og antiseptika som brukes i produksjon i de fleste viner. Astmatikere er spesielt følsomme for sulfites og...

11/09/2015

De nye arbeidsplasser knyttet til vin

Økningen i vin forbruk over hele verden har ført til nye medarbeidere som er knyttet til denne sektoren, og det er da nye generasjoner oppstår. Teknologien markere denne nye etterspørselen, som i andre markeder, og vinprodusenter, sosiale medier eller andre digitale karakter hvor det er profiler som kreves.

En av disse stillingene er blogger og community manager, som ...

21/08/2015

Hvor mange kalorier har alkohol ?

En moderat og ansvarlig vin intak passer godt ind i et sunt og balansert kosthold. Faktisk har vi nevnt fordelene med vin.

For destillater, er fordelene ikke så mange, og er knyttet til alkohol i sig selv, fordi prosessen med å destillere gør at det endelige produkt eliminerer en hvilken som helst annen del. Dermed med et ansvarligt intak, er fordelene med alkohol...

31/07/2015

De beste cocktails med rose vin

Rose vin er en veldig god drikke, dessuten kan du lage veldig interessante cocktails med den.

Cocktail med rose vin

Ingredienser:

150 mililiter rose vin 30 mililiter vodka 2 blader basilikum 1 skive sitron Simpel sirup Is biter

Slik gør du:

 Put basilikum bladet og sitron skiven i et glass. mos begge ingredienser og tilset nogen is...

24/07/2015

Tips for å gøre din øl smaking en suksess

Nesten alle liker øl, men det er ikke alle som vet nok om vad de drikker. Hvis du vil finde ut av de mest interisante detaljer å gøre ved en øl smakning, det er vigtigt å følge med på dine teknikker skrit for skrit. Forskellen fra en øl til en anden kan være store, det som kan ses og smakes når an sammenlingner er gær, farge, skummet og smaken.

For å gøre...

17/07/2015

De mest vanlige feil med vin II

Det er mange faktorer som bestemmer om vinen er i dårlig stan, har en dårlig smak eller etterfulgt en dårlig utdybning. Etter å ha lest "de mest vanlige feil vin", vil vi vise deg flere for at du kan holde dem i tankene.

Svoveldioksid. Det er brugt i nogen vin prossesser og dette kan bli til sterke smaker og rotten lukt dette vil ikke forsvinne eller bli...